Möten & Event

Event & Möten

Möten & Event

Event & möten

Musikaliska Kvarteret är ett kvarter fyllt av musiker, instrument, smaker, svensk musikhistoria, nyfikna människor, gamla traditioner och nya möten - ett levande hus där musiken står i centrum som en hyllning till byggnaden som skolat svenska musikskatter.

Vi vill skapa mötena för det som kanske skulle kunna ske. Är det er nästa konferens, konsert eller privat fest? Köket levererar vällagad mat och vinbaren Saša spiller stans godaste viner. Kvarteret huserar några av Sveriges bästa musiker och båten ankommer vid dörren på Nybrokajen. Vi tar hand om helheten av ert event och hjälper till att skapa er egna minnesvärda upplevelse.

Husets kommer under 2022 växa till sig med ytterligare eventytor. I höst öppnar en ny restaurang i det som nu är Clara Schumann-salen. Läs mer om våra mötesplatser nedan, kontakta oss så berättar vi mer.
bokningsförfrågan

Stora Scen

Stora scen är husets maffiga och anrika konsertsal och redan husets nav vid öppnandet av Sveriges första konserthus år 1878. Salen rymmer totalt 616 fasta sittplatser och 2 stycken handikappanpassade platser - parkett tar drygt 450 personer och två läktare, med lyssnarplatser, som rymmer cirka 70 personer vardera.

I anslutning till Stora scen finns pampiga foajeér i tre våningar som passar bra för mingel, mat och fest.

Möten & Event

Clara Schumann

I höst öppnar vi stans nyaste restaurang här, tills dess går detta magnifika rum på 122 kvadratmeter att använda för mindre konserter, mingel, möten och fest. 150 personer får plats för stående mingel eller fest och cirka 60 personer för sittande middag. Det finns en stående projektor och mindre projektorduk att tillgå.

I anslutning till Clara-salen finns pampiga foajéer i tre våningar som passar bra för mingel, mat och fest.

Stallet

Stallet är det lilla huset på innergården som har en egen ingång från Stallgatan, en liten scen och glasdörrar mot en mysig kullerstensbelagd innergård - för närvarande saknar gården fullständiga rättigheter och kan därav inte bokas. 150 personer får plats för stående mingel eller fest och ca 60 personer för sittande middag. Det finns en projektor och mindre projektorduk att tillgå.

Stallet är tillgängligt för uthyrning mellan den 15 maj 2022 – 15 sept 2022

Clara Schumann

I höst öppnar vi stans nyaste restaurang här, tills dess går detta magnifika rum på 122 kvadratmeter att använda för mindre konserter, mingel, möten och fest. 150 personer får plats för stående mingel ellerfest och ca 60 personer för sittande middag. Det finns en stående projektor och mindre projektorduk att tillgå.

I anslutning till Clara-salen finns det pampiga foajéer i tre våningar som passar bra för mingel, mat och fest.

Jag vill ha en offert

Nyhetsbrev

Jag vill ha en offert

Om ni kan tänka er olika alternativa datum ange gärna dessa under beskrivning i fältet ovan
Tack för din förfrågan! Vi återkommer med förslag så snart som möjligt
Oops! Something went wrong while submitting the form.
FacebookINSTAGRAM