← PÅ SCEN

The DecaVita Sisters:
Vaudeville - an All-star Vintage Spectacle

En hejdundrande och helt igenom kvinnlig varieté fylld av Dans, Magi, Cirkus och inte minst - All That Jazz! Allt under ledning av världsstjärnorna inom Lindy Hop och Charleston - The DecaVita Sisters.

Vaudeville - An All-Star Vintage Spectacle, har under våren spelat för utsålda salonger och är nu tillbaka! Denna gång på det anrika palatset Musikaliska Kvarteret och i en ännu större, lyxigare och mer extravagant variant som vi kallar Vaudeville - DELUXE SHOW! Här har systrarna DecaVita samlat The Crème De La Crème av kvinnliga trollkonstnärer, Charleston-dansare och cirkusakrobater i en intim och uppsluppen föreställning.

Vaudeville är en förstklassig varieté-show, inspirerad av hur live-underhållningen såg ut för 100 år sedan. Närmare bestämt under den epokgörande Jazz-eran eller varför inte ”Det glada 20-talet”. Denna era, strax innan ljudfilmernas intåg, kan betraktas som Vaudeville-showernas och live-underhållningens storhetstid, då stumfilmerna fortfarande var det enda konkurrerande alternativet.

Showen börjar klockan 20.00 men vill ni starta kvällen tidigare så kommer det att bli mingel med bubbel och jazz redan från klockan 18.30. Kom och umgås, ta bilder och drick drinkar i den praktfulla entrén, Sašas vinbar eller Musikbaren som håller öppet fram till 01. Det går utmärkt att ta med sig en drink in på föreställningen också.

Som ni hör blir detta en helkväll som ni för allt i världen inte vill missa!

Vaudeville - an all star vintage spectacle

10 sep 2022
Stora Scen
kl 18.30-01
Biljettpris: 320 kr + serviceavgift
KÖP BILJETT