← PÅ SCEN

Talanglös - men galet envis

Peter Åberg tog hela Sverige med storm då han slutade på prispallen i TV4´s Talang under våren. Hans pulshöjande nummer har av många under åren beskrivits som ofattbara och på gränsen till omöjliga, och David Batra kallade honom “Helt sjuk i huvudet!”

“Peter Åberg - The multitasking memory man” - Sarah Dawn Finer

Nu kommer äntligen Peter till oss på Musikaliska kvarteret för att ha premiär på sin nya föreställning Talanglös - Men galet envis. Ni kommer att få se några av de nummer han framförde i Talang blandat med nya nummer, nummer ni garanterat inte sett och aldrig kommer se göras av någon annan någon annanstans. I Talanglös så hinner Peter bjuda på minneskonster, jonglering, magi, akrobatik, musik och humor i högt tempo - ibland allt samtidigt i en föreställning som ni sent kommer glömma. Vad är talang? Är det något man antingen har eller inte? Dessa frågor funderar Peter kring under kvällen samtidigt som han visar exempel på några otroliga förmågor som stretchar både hans egna och era sinnen.
Missa inte denna resa in i Peters smått galna men väldigt målinriktade och nördiga hjärna. Njut och häpna över förmågor du inte visste att du ville se. Och förundras av de 10.000-tals timmar som ligger bakom de färdigheter som ska få just dig att bli underhållen och förtrollad under kvällen.

“Att ha talang är en sak, att vara artist handlar om valen man gör. Jag älskar valen du gör!” -Edward af Sillén

PETER ÅBERG

9, 10 dec 2022
Stora Scen
Dörrar kl 18
Föreställning kl 19
Biljettpris 350 kr (EarlyBird 295 kr) + serviceavgift
KÖP BILJETT